Onze praktijk – Tandartspraktijk R. Rodenburg – Goes

Onze praktijk

Op deze website vindt u informatie over tandartspraktijk R. Rodenburg. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie, en die begint met goede communicatie. Heeft u vragen, stel ze ons dan gerust.

Mondgezondheid is een belangrijk deel van uw algemene gezondheid. Het is ons doel om samen met u een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. In onze praktijk bieden wij u vrijwel alle tandheelkundige zorg die daarvoor nodig is. Soms zijn er specialistische behandelingen nodig die wij in overleg met u uitbesteden aan bijvoorbeeld een kaakchirurg of implantoloog.

Om de tijd voor u te kunnen nemen, werken wij op afspraak. Voor spoedeisende tandheelkundige hulp kunt u, indien u daarvoor direct ’s ochtends de praktijk belt, al dezelfde dag terecht.

Wij zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen, het KRT.

Wat is het KRT? (tekst van de KRT-website)

Het KRT is hét onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland. Wij slaan de brug tussen deskundige, professionele mondzorg en tevreden patiënten. Dit doen wij door de kwaliteitszorg van tandartsen toetsbaar en zichtbaar te maken.
Onder meer door de registratie van bij- en nascholing en van intercollegiaal overleg.
Wij controleren de kwaliteit van de tandarts als professional, in het belang van zowel de beroepsgroep als de patiënt. Waarden als kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.
Voor meer informatie ga naar:  http://www.krt.nu